Blå Omtanke syklubb//Blå Kors frivilligsentral

Vi lager Blå Kors produkter til salg på marked. Alt av inntekter går til frivilligsentralens arbeid og gjennomføring av aktiviteter for mennesker i sårbare livssituasjoner.

Aldersgruppe: For alle

Annenhver onsdag (i oddetalluker) treffes vi for å sy Blå Omtanke-produkter. 

Vi legger opp til en sosiale og produktive ettermiddager, der vi blant annet strikker sitteunderlag og grytekluter. Strikkeproduktene blir tovet, det blir filtet på dekor og det blir sydd kant rundt. Alle produktene får påsydd merkelappen "Blå Omtanke"-lapp, som er Blå Kors produktene sitt kjennemerke. Gryteklutene blir tovet og påført skinnhempe - veldig stilige, praktiske og solide. 

Det er plass til enda flere rundt bordet vårt, og det er også et godt bidrag å strikke på hjemmebane, dersom du ikke kan møte fysisk - men allikevel ønsker å gi ditt bidrag inn i dette arbeidet. 

Det blir kaffe og enkel servering - mye humor og latter.


Meld din interesse i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.
Velkommen skal du være!

Når vi mottar din henvendelse, inviterer vi deg på en prat hvor du får mer informasjon om hva du kan gjøre av frivillig arbeid i Blå Kors. I tillegg er det en ypperlig mulighet for oss å bli bedre kjent med hvem du er :) Bruk gjerne dette feltet til å gi oss en liten pekepinn på når du er ledig fremover og har mulighet til å møtes. Vi vil gjerne ivareta ditt personvern, så husk å ikke legge inn sensitive opplysninger her.
Send


Blå Omtanke syklubb//Blå Kors frivilligsentral

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 01.05 12:00 BlåOmtanke syklubb Mosseveien 37, 1610 Fredrikstad
Ons 15.05 12:00 BlåOmtanke syklubb Mosseveien 37, 1610 Fredrikstad
Ons 29.05 12:00 BlåOmtanke syklubb Mosseveien 37, 1610 Fredrikstad
Ons 12.06 12:00 BlåOmtanke syklubb Mosseveien 37, 1610 Fredrikstad
2024 © Blå Kors frivilligsentral, Fredrikstad