Barnas Stasjon

Blå Kors barnas stasjon i Fredrikstad tilbyr støttende og styrkende aktiviteter for familier i sårbare situasjoner, med barn i alderen 0-12 år eller der mor er gravid.

Barnas stasjon har mange fantastiske tilbud for barn som trenger flere ressurser rundt seg , og som TIDGIVER kan du være en viktig del av barnets utvikling.
Her er en oversikt over aktiviteter der Tidgivere bidrar:

  • Barnegrupper – et trygt og meningsfylt fellesskap

Gjennom aktiviteter skaper Barnas stasjon glede og mestring for barna, og trygghet og tilhørighet for både barn, foreldre og hele familien. 

  • Ferie- og helgetilbud

I skolens ferier og på lørdager har Barnas stasjon en rekke aktiviteter på dagtid både for barna alene eller for hele familien. De arrangerer også overnattingsturer i feriene, og markerer høytider og merkedager.

  • Bruktbod

Barnas stasjon tilbyr pent brukte klær, sko og utstyr, slik at man har det man trenger i hverdagen eller for å kunne være med på aktiviteter. 

  • Åpen barnehage

Hver mandag, onsdag og fredag har Barnas stasjon åpen barnehage fra klokken 09.00- 14.30.

  • Middagsgrupper

Ukentlig møtes barn med foreldre til et sunt måltid og trygt fellesskap fra kl 1530-1800, primært tirsdager. 


Barnas stasjon trenger tidgivere som bistår med praktiske oppgaver og er varme medmennesker for barn og foreldre. Alt fra forberedelser av lokaler, deltagelse i lek og annet praktisk arbeid kan være noen av oppgavene. Men mest av alt er det viktig å være en lyttende og varm-hjertet sosial rollemodell. 

Kan du forplikte deg til en helg i måneden eller kanskje en ettermiddag annen-hver uke?
Kan du ikke forplikte deg, men ønsker å bistå med hjelp når det trengs som mest, og vil være på vår ringeliste? Vi hører gjerne fra deg!

Våre tidgivere er alt fra studenter, pensjonister, enslige med ekstra tid eller aktive personer som ønsker føle seg nyttige på et personlig plan. 

Vil du høre mer uten å forplikte deg -  da vil vi også høre fra deg. 


Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.

Når vi mottar din henvendelse, inviterer vi deg på en prat hvor du får mer informasjon om hva du kan gjøre av frivillig arbeid i Blå Kors. I tillegg er det en ypperlig mulighet for oss å bli bedre kjent med hvem du er :) Bruk gjerne dette feltet til å gi oss en liten pekepinn på når du er ledig fremover og har mulighet til å møtes. Vi vil gjerne ivareta ditt personvern, så husk å ikke legge inn sensitive opplysninger her.
Send


2024 © Blå Kors frivilligsentral, Fredrikstad